joi, 18 mai 2017

Vara explodeaza vanzarile la tamplarie

Domeniul constructiilor a luat amploare in ultimul deceniu, fiind ridicate tot mai multe cladiri, fie destinate zonei rezidentiale, fie celei comerciale, iar constructorii au mai multe solutii prin care sa le personalizeze si amenajeze. Astfel, aluminiul este unul dintre cele mai cautate materiale atunci cand este nevoie de o tamplarie de calitate, pe care sa se poata baza oricine. In plus, acesta reprezinta o solutie si in cazul celor care isi doresc renovarea propriei locuinte si au nevoie de o varianta moderna si eficienta.

Durabilitate

Cu alte cuvinte, oricine poate alege acest tip de tamplarie in Bucuresti, avand parte de o multime de avantaje, iar totul incepe cu durata de viata. Aluminiul este un material foarte rezistent, usor de intretinut, care poate fi folosit chiar si cateva decenii fara a se deteriora. In plus, acesta este si foarte prietenos cu mediul inconjurator deoarece poate fi reciclat de nenumarate ori in tot acest timp.

Performante

In schimb, aluminiul este preferat de cele mai multe ori in cazul cladirilor de birouri si mai putin in mediul rezidential intrucat performantele sale din punct de vedere termic si fonic nu sunt cele mai grozave si exista variante mai accesibile si mai eficiente. Totusi, chiar daca nu este la fel de bun precum PVC-ul, aluminiul este net superior la capitolul durabilitate si intretinere, intrucat nu este un material deloc pretentios, insa aduce si mai multa siguranta.

Personalizare

In plus, cei care aleg acest tip de tamplarie in Bucuresti vor avea mai multe posibilitati prin care sa isi lase amprenta asupra cladirilor, deoarece sunt oferite cateva solutii de personalizare.

Costuri


Preturile pentru aluminiu sunt mai ridicate decat alternativele PVC si lemn, insa si durata de viata este mult superioara, motiv pentru care raportul calitate – pret este ideal intotdeauna, fiind indeplinite pretentiile celor mai multi dintre clienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu