joi, 22 iunie 2017

Vara multi romani aleg o vacanta in Skiathos

Anul acesta sunt foarte cautate vacantele in Grecia intrucat aceasta tara promite conditii grozave, care sa indeplineasca preferintele tuturor tipurilor de turisti, de la cei tineri, cu familii si la cei trecuti de prima tinerete. Cei care aleg vacanta Skiathos prin Aerotravel nu vor fi dezamgiti intrucat ofertele sunt foarte atractive, avand posibilitatea de a alege mijlocul de transport ideal, dar si cazarea in hotelurile preferate.

Istorie lunga

Skiathos este o insula care a fost locuita de mii de ani, orasul fiind fondat in secolul al 6-lea i.H. de catre ionieni, iar de-a lungul secolelor zona fost cucerita de mai multe civilizatii, de la atenieni, spartani, macedonieni, romani, bizantini, venetieni si otomani.

Plaje

Cei care aleg vacanta Skiathos prin Aerotravel cu siguranta ca au de unde sa aleaga dintre cele 60 de plaje impartite pe o suprafata de pana la 45 de km. Acestea sunt pentru toate nevoile, mai linistite, retrase, ideale pentru familiile cu copii, insa si pentru cei aflati in cautarea distractiei. Nu trebuie omise nici conditiile asigurate, incepand de la baldachine si sezlonguri, baruri, dar si posibilitati pentru practicarea mai multor sporturi precum tenis, volei sau fotbal.

Kastro

Aceasta fortareata reprezinta una dintre cele mai mari atractii din Skiathos, fiind ridicata in secolul al 14-lea, dar a fost abandonata ulterior din cauza invaziilor piratilor. Construita in varful unei stanci ce vegheaza partea de nord a insulei, fortareata merita vizitata nu numai datorita istoriei sale lungi, dar si pentru ca promite vederi panoramice grozave.

Shopping


Cei care aleg o vacanta Skiathos prin Aerotravel au si numeroase optiuni unde sa mearga la shopping, magazinele fiind foarte variate. De asemenea, la fiecare pas se gasesc o multime de restaurante si baruri unde pot fi servite bucate si bauturi din bucate gastronomia greceasca, dar si cea internationala, conditiile fiind grozave pentru o vacanta de neuitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu