miercuri, 26 aprilie 2017

O lenjerie creponata schimba total aspectul patului

Lenjeriile de pat sunt mai mult decat niste simple piese regasite in orice dormitor, deoarece acestea pot influenta calitatea somnului si odihnei, insa daca sunt alese cu grija, pot infrumuseta orice spatiu si induce o anumita atmosfera. Magazinele sunt ticsite cu diferite modele, insa nu exista garantia calitatii produselor, motiv pentru care oricine se poate orienta catre magazinul online Casa New Concept, unde totul este mult mai usor, iar toate lenjeriile comercializate vor indeplini preferintele clientilor.

Diferite modele

In acest sezon la mare cautare sunt lenjerii de pat creponate pentru ca se adapteaza cu usurinta la orice dormitor, iar modelele sunt foarte variate. In plus, textura este una foarte placuta la atingere si calduroasa, fiind ideala pentru un somn odihnitor.

Materiale de calitate

La Casa New Concept toate lenjeriile sunt confectionate din materiale de calitate, ceea ce presupune ca promit o lunga durata de viata, fara ca modelul imprimat sa se uzeze si sa arate deteriorat. Insa calitatea se manifesta si prin confortul oferit, iar clientii vor fi multumiti pe deplin din acest punct de vedere.

Usor de intretinut


Aceste lenjerii de pat creponate sunt si foarte usor de intretinut, fara a fi necesara calcarea lor datorita aspectului. Clientii trebuie sa aiba in vedere, in schimb, sa le spele la masina automata la o temperatura de cel mult 40 de grade, pentru a rezista cat mai bine in timp si fibrele sa nu se deterioreze.

Comanda imediat


Este foarte usor sa se plaseze o comanda la Casa New Concept unde toate modelele propuse sunt accesibile la preturi foarte bune. In plus, se economiseste si timp pretios intrucat pot fi de ajuns si 5 minute pentru a gasi lenjeria de pat potrivita. Nu in ultimul rand, se acorda transport gratuit la achizitionarea unor produse in valoare de minim 399 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu