joi, 26 ianuarie 2017

Au aparut tot mai multe modele de smartwatch pentru copii

Copiii au fost intotdeauna pasionati de tehnologie, astfel ca parintii sunt nevoiti sa le cumpere adesea cele mai noi gadgeturi cu care cei mici se pot juca, iar la acest capitol intra si ceasurile inteligente. Piata este plina de diferite modele smartwatch pentru copii, astfel ca uneori poate fi destul de greu sa se aleaga cel mai potrivit, tinand cont de buget, preferinte si necesitati, insa salvarea vine de la magazinul iUni, ce dispune de propriul showroom unde clientii interesati pot testa orice produs inainte sa il cumpere.



Pentru toti copiii

Asa vor putea descoperi toate functiile indeplinite de aceste ceasuri, precum si faptul ca pot functiona ca un mini telefon separat prin inserarea propriei cartele SIM. De asemenea, acestea sunt usor de utilizat datorita ecranului touchscreen, si chiar daca rezolutia acestuia nu este cea mai ridicata, functiile sunt foarte usor de accesat. In functie de model, bateria poate avea o capacitate de circa 500 mAh, ceea ce se traduce prin circa 5 zile de folosire fara incarcare, insa utilizatorii isi pot masura si performantele sportive, cu ajutorul pedometrului, cronometrului, prin verificarea batailor pe minut sau a vitezei de deplasare.

O alta functie foarte importanta pentru copii este monitorizarea somnului, fiind o modalitate grozava pentru a gasi diferite variate pentru a-l imbunatati intrucat odihna este importanta intotdeauna. Nu trebuie omisa nici posibilitatea de a raspunde la apeluri, mesaje sau notificari direct de la nivelul incheieturii, fiind foarte confortabil.



Preturi pentru toti


Insa parintii interesati de modele smartwatch pentru copii au motive de bucurie datorita faptului ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar acestea pot reprezenta un cadou ideal pentru cei mici. In plus, la iUni gama este destul de variata, fiind foarte usor sa se faca o alegere, produsele putand fi achizitionate din showroom, fie comandate direct de pe site. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu