vineri, 11 noiembrie 2016

Ce variante de livrare a unui colet in Bulgaria avem

Livrarea coletelor in tara sau in strainatate nu mai reprezinta demult o problema, in special de cand All Packa si-a prezentat lista de servicii, acestea fiind de calitate, in timp ce preturile sunt foarte atractive. Astfel, teritoriul Romaniei este bine asigurat, in timp ce alte tari nu mai sunt la fel de inaccesibile ca in anii trecuti, fie ca este vorba de cele din Europa sau din alte continente. Cu alte cuvinte, oricine poate apela la livrari colete in Bulgaria daca trebuie sa trimita un pachet in tara vecina.
In plus, se gasesc intotdeauna solutii si pentru cazurile urgente, in timp ce logistica All Packa este foarte bine pusa la punct, avand masini bine echipate pentru acest domeniu, dar si angajati pregatiti care pun pe primul loc calitatea serviciilor.

Totul este foarte usor

Clientii All Packa se bucura de mai mult confort, intrucat este foarte usor sa trimita un pachet oriunde, fiind suficient ca acestia sa apeleze un curier care va veni in orice zona mentionata pentru preluarea pachetului, urmand a fi transportat catre destinatie in cel mai scurt timp. De asemenea, nici expeditorul nu mai are griji, acestia primind coletele direct la usa lor, fara a a mai fi necesara ridicarea de la sediu.

Cea mai buna varianta


Cei care au nevoie de livrari colete in Bulgaria pana nu demult nu avea foarte multe optiuni, intrucat firmele de curierat erau mult mai putine si nu acopereau multe arii, astfel ca Posta Romana era una din putinele optiuni. In schimb, serviciile institutiei lasau de dorit aproape in toate cazurile, fiind si momente in care pachetele erau chiar ratacite, fara ca unii clienti sa isi recupereze pagubele. In schimb, la All Packa exista si optiune de asigurare a coletelor, pentru mai multa siguranta si sa nu apara niciodata surprize neplacute.