luni, 26 ianuarie 2015

Idee noua de business

Ma gandesc de ceva timp sa imi deschid si eu un mic business prin care sa vand haine de firma ieftine. Chiar daca sunt o sumedenie de magazine de genul acesta, as incerca prima data sa vad daca merge prin crearea unei pagini pe facebook, care nu necesita nici un fel de cost, urmand ca mai apoi daca lucrurile merg bine sa creez si un site, in care sa investesc prin  diverse forme de promovare puse la dispozitie de marketingul online. Merg destul de des in strainatate,la parinti si la prieteni, asa ca nu as face un efort prea mare. As vrea sa investsc foarte mult in produse de calitate, produse ieftine si cu o calitate indoielnica se gasesc in destul de multe locuri. Cred ca daca as miza pe calitate, asta ar fi lucrul care m-ar diferentia fata de distribuitorii concurenti.
 Ma gandesc la un outlet care in timp sa fie locul in care marile branduri isi aduc produsele din sezoanele trecute, pe care nu au reusit sa le vanda, carora le aplica reduceri imense, care ajung pana la 80% din pretul cu care au fost comercializate in magazine. Acest concept se practica in afara tarii noastre, am mers si eu la cateva dintre aceste centre. Sunt persoane care asteapta perioada reducerilor, care este de doua ori pe an, in lunile februarie si august, si isi strang cativa prieteni si fac o mini excursie doar pentru acest lucru. Reducerile in cazul acestora sunt pe bune, nu se intampla ca la noi, ca inainte de sezonul reducerilor, sa aplice o marire produselor, urmand ca mai apoi sa la scada la pretul cu care acestea erau de fapt comercializate.

Faptul ca vrei sa iti cumperi haine de calitate la preturi reduse, nu te face zgarcit,din punctul meu de vedere, esti prudent cu banii tai, pe care poti sa ii investesti in alte lucruri care iti fac placere.